Hívás: +48 22 511 11 11
Írjon nekünk: streetcom@streetcom.hu

Fogyasztói ajánlású marketinggel foglalkozunk!

Több száz kampányt folytattunk le sok üzletágban!

13.05.2013

A negyedmillió Streetcom Lengyelország szakértő

A Streetcom Lengyelország közösségébe regisztrált felhasználók száma elérte a negyed millió embert! Ők ajánlják, az általuk tesztelt termékeket és szolgáltatásokat, javasolva őket barátaiknak. Rendkívül aktívak és társaságkedvelők, mind a valós világban, mind az interneten. Több mint 70%-uk nő, és köztük a nagyon elkötelezett csoport az anyáké.


A Streetcom Szakértői Közösség 2013 áprilisára átlépte a negyed milliós taglétszámot. A 2013 áprilisában bevezetett innovatív rendszer lehetővé teszi az ügynökségeknek, hogy még hatékonyabban kezeljék az egyedülálló közösséget, illetve még precízebben tudják kiválasztani a fogyasztók célcsoportját, tetszőlegesen kiválasztott kritériumok alapján.A közösségben nagyon változatos tulajdonságokkal, érdeklődéssel és vásárlási preferenciákkal rendelkező személyek vannak. Az ő különlegességük abban rejlik, hogy elkötelezettek, és nagyon is hajlandóak részt venni a kampányokban. “Miért valaki szakértő lenni? Mi motiválja a résztvevőket, ha nem kapnak fizetséget, és be kell tartaniuk a kötelezőérvényű Kódexet – ez az egyik leggyakrabban feltett kérdések a közösséggel kapcsolatban. “Én nagyon társaságkedvelő vagyok, szókimondó és mindig tudom, mitől zörög a haraszt. A véleményem olyan fontos a barátaimnak, hogy vásárláskor magukkal visznek, hogy segítsek a választásban. Minden egyes alkalommal, amikor valami új jelenik meg a piacon, először az én véleményemet kérik ki róla, mivel mindig én vagyok az a bizonyos “első”. Egész egyszerűen szakértő.vagyok.”- Mondja az egyik hölgy. “Azért vagyok Szakértő, mert válogatós vagyok. Nem elégszem meg akármivel, és mindig azt ajánlom másoknak, ami jó. Örülök, hogy tudok nekik tanácsot adni, és ők tudják, hogy mindig számíthatnak rám. Ezen kívül szeretek napra kész lenni, főleg amikor újdonságok jelennek meg a piacon. A Szakértőség nagyon nekem való dolog! “- feleli egy másik az ajánló kampányban résztvevő hölgy.
Streetcom Lengyelország pont kilenc éves, és Európában az első, és Lengyelországban a legnagyobb olyan ügynökség amelynek promóciós marketingje a fogyasztói ajánlásokon alapul. A Streetcom immáron több száz kampányt lebonyolított többek között olyan termékekhez mint kozmetikumok, elektronikus eszközök, játékok, élelmiszerek, gyerekeknek készült termékek, pénzügyi szolgáltatások és még sok más. A Streetcom kliensei közt van számos nemzetközi nagyvállalat és ismert nemzetközi márkák is. Az Ügynökség Litvániában, Magyarországon és a Csehországban is űzi tevékenységét.

Visszatérés <