PL PL-EN CZ Hu Sk
Go to   ügyfél zóna
Hívás: +48 22 511 11 11
Írjon nekünk: streetcom@streetcom.hu

A Streetcom Blogger megismerhet és kipróbálhat új termékeket, és megoszthatja véleményeit olvasóival.Többet tud, másoknál. Legyél te az első, aki tájékoztatást kap a termékekkel kapcsolatban.

A Blog szert tesz új érdekes témákra, és vonzza az olvasók érdeklődését. Megismeri a Streetcom közösség, amely több mint 400 000 fogyasztóból és több mint 100 000 Facebook rajongóból áll.

A szóbeszéd-kampányokban való résztvétel által a bloggernek ellenőrizheti a termékek minőségét és megoszthatja ismereteit olvasóival.Először is, ingyen ki lehet próbálni a termékeket vagy szolgáltatások. Elsőként ismerheti meg a új termékeket. Véleménye hatással lehet a termékfejlesztésre.

A legújabb és legérdekesebb bejegyzésekről, a kampány során , tájékoztatjuk az egész közösséget, tehát több mint 280 000 Streetcom Szakértőt.A leginkább elkötelezett és érdekes blog-bejegyzések a honlapunkra valamint Streetcom Facebook-os rajongói oldalára is felkerülnek.

Kik a Streetcom Blog Team bloggerei?A Streetcom Blog Team bloggerei egy olyan csoport, akik szeretnek blogot írni bármilyen témában, különböző helyeken az interneten.Örülünk, hogy tesztelik az új termékeket és megosztják az információkat olvasóikkal.

Ezek hatással vannak mások véleményére. Ők tisztában vannak ezzel, és őszinte szándék vezérli őket. Részt akarnak venni a Streetcom kampányokban, hogy többet is megtudhassanak, és megoszthassák véleményüket olvasóikkal .A termékeket ingyen kapják a Streetcomtól és leírják benyomásaikat a blokjaikban.Ezek hiteles és véleményteremtő.

Önként vesznek részt a Streetcom szóbeszéd-marketing kampányaiban. Ha nem fogadod el a márkát – ne vegyél részt a kampányban. Írj nekünk, ha a termék nem felel meg az elvárásaidnak, vagy bármilyen kérdésed van. Csak akkor javasolj egy terméket, ha tudod, hogy megérdemli a dícséretet.

Megoszthatod a tesztterméket családoddal és barátaiddal, vagy felhasználhatod egy részét az olvasóidnak szervezet versenyek győzteseinek. A szabályok világosak és érthetőek. Mindig közvetlenül a kampány előtt határozzuk meg őket. A termékeket nem szabad eladni.

Mi a Blog Team?
A kampány kezdete

Kapsz egy teljesértékű terméket, és termékmintákat, amiket az olvasóidnak tartott versenyeken nyereményként, valamint egyéb izgalmas híreket és meglepetéseket. A termékek, hogy a blog témájával kapcsolatosak.

A kipróbálás ideje

Ideje megismerni a termékeket. Az így kapott terméket, először ki kell próbálni, tesztelni és megismerni hogy működik. Beválik-e a mindennapi életben? Próbáld ki, és gondolj arra, hogyan mondj véleményt  blogodon - ha a termék megfelel az igényeidnek.

Az ajánlás ideje

Vond be a felhasználókat a blog játékba!

Szervezz a versenyt az olvasóknak. Erre a célra további termékmintákat kapsz. A verseny lehetővé teszi, hogy aktivizáld olvasóidat, és megadd nekik a lehetőséget, hogy kipróbálják a terméket, illetve hogy közösen jól érezzétek magatokat.

Ideje foglalkozni az olvasóval

Vond be a felhasználókat a blog játékba!

Szervezz a versenyt az olvasóknak. Erre a célra további termékmintákat kapsz. A verseny lehetővé teszi, hogy aktivizáld olvasóidat, és megadd nekik a lehetőséget, hogy kipróbálják a terméket, illetve hogy közösen jól érezzétek magatokat.