PL PL-EN CZ Hu Sk
Go to   ügyfél zóna
Hívás: +48 22 511 11 11
Írjon nekünk: streetcom@streetcom.hu

Blogger kódex

Streetcom a szóbeszéd-kampányok keretein belül, ápolja a tisztességes viselkedés szabályait.  Mi kezdeményeztük a Szóbeszéd-Marketing Etikai Kódexét.  Igyekszünk a bizalomra és az őszinteségre alapozott kapcsolatot építeni. Fontos számunkra, hogy a Streetcom Blog Team közösség tagjai tiszteletben tartsák a Blogger Kódexet.

Nyitottság

A Streetcom Blog Team bloggere mindig elismerik azt a tényt, hogy a részt vesz a szóbeszéd-marketing kampányban.Ne rejtegesd, hogy honnan kaptad a termékeket.

Természetesség

Szabadon és természetesen írd le a tesztelt termékeket. A legfontosabb az, hogy mindig megbízható információk juttass el másokhoz. Nem mondjuk meg, hogyan kell leírnod a terméket a blogon .Ez tőled függ.

Őszinteség

Soha nem fizetünk a véleményekért. A szóbeszéd-martketing alapja az őszinteség. Ezért önként veszel részt kampányokban. Fontold meg, hogy szeretnéd-e, kipróbálni és leírni az adott márka termékeit. Visszaléphetsz a kampányban való részvételtől miután megkaptad a termékeket, és ki is már ki is próbáltad őket. Nem akarjuk, hogy félre vezesd az embereket, és kockáztasta szavahihetőségedet az olvasóid és barátaid előtt.

A tudat, hogy hatással vagy másikra

Sok ember számára fontos információforrás vagy a termékekről és szolgáltatásokról. Tudatában vagy annak, hogy amit közzéteszel, az fontos információ másoknak is. Visszajelzéseid hatással vannak sok emberre. Tiszteld ezt a lehetőséget, és győződjön meg róla, hogy a lehető legjobban megismerkedtél az adott termékkel, mielőtt elkezdenél írni róla a blogodon.Nyitottak vagyunk, és készek arra, hogy válaszoljunk kérdéseidre. Ügyelj arra, hogy hogyan reagálnak az emberek, arra amit közzé teszel a blogodon. Ha megismerted a terméket, és leírtad azt ablogodon, válaszolj az olvasók kérdéseire.Vizsgálatok után, te leszel a legjobban leginkább tájékozott ember a témában.  Osszdmeg tudásodat másokkal.

Jó szórakozást!

A szóbeszéd-kampányokban való résztvételnek csak akkor van értelme, ha az számodra jó szórakozást jelent. Elsőként, ismerheted meg a termékeket, amit mások még nem is ismernek. Véleményezheted azt. Azt akarjuk, hogy részt vegyél a kampányokban és azok érdekesek legyenek neked, és hogy közben jól is szórakozz. Mindig számíthatsz ránk.