PL PL-EN CZ Hu Sk
Go to   ügyfél zóna
Hívás: +48 22 511 11 11
Írjon nekünk: streetcom@streetcom.hu

Blogot írok, hogyan csatlakozhatok a Stretcom közösséghez?

A Streetcom közösséghez csatlakozhatsz a honlapunkon a Regisztráció menüpont alatti kérdőív kitöltésével. Amikor először jelentkezel be a honlapubkon, tájékoztatást kell nyújtanod a blogodról.

Milyen előnyei vannak a Streetcom bloggernek?

A Streetcom Blogger megismerheti és kipróbálhatja az új termékeket, és megoszthatja véleményét olvasóival.Többet tud, másoknál. Legyél te az első, aki tájékoztatást kap a termékekkel kapcsolatban. Véleménye befolyásolhatja a termékek fejlődését.

Mi az a Blog Team?

Ez azon emberek csoportja, akik blogot írnak tetszőleges témákban, különböző helyeken az interneten, és egyúttal regisztráltak a Streetcomon is.Egyútal beleegyeznek, hogy részt vegyenek a Streetcom ügyfeleinek folytatott szóbeszéd kampányokban.

Milyen hamar kapom meg a teszterméket?

Attól függ, hogy milyen kampányt indítunk. Minden termék egy adott célcsoport számára lett létrehozva. A teszttermékek száma korlátozott, ezért csak a kiválasztott, minden kritériumot teljesítő személyek számára tudjuk felkínáni a tesztelést.

Mi van, ha nem tetszik a termék?

A részvétel a tesztelésben önkéntes. Ha nem tetszik a márka - akkor ne vegyél részt a kampányban. Írj nekünk, ha a termék nem felel meg az elvárásaidnak, vagy bármilyen kérdésed van. Csak akkor javasolj egy terméket, ha tudod, hogy megérdemli a dícséretet.

Lehet tesztelni a termékeket más személyekkel együtt is?

Megoszthatod a tesztterméket családoddal és barátaiddal, vagy felhasználhatod egy részét az olvasóidnak szervezet versenyek győzteseinek. A szabályokat mindig közvetelenül a kampány elkezdődte előtt határozzuk meg. A termékeket nem szabad eladni.

Ha elmegyek külföldre továbbra is részt vehetek kampányokban?

Sajnos ez nem lehetséges, mert a nagyköveti csomagokat csak Magyarország területén belülre tudjuk elküldeni.

Czy są opłaty za testowanie?

Udział w kampaniach Streetcom jest bezpłatny. Eksperci i Blogerzy nie płacą za otrzymane produkty i sami również nie otrzymują wynagrodzenia.

W jaki sposób dostarczacie produkty do testowania?

Produkty wysyłamy na wskazany adres, zazwyczaj pocztą kurierską.