PL PL-EN CZ Hu Sk
Go to   ügyfél zóna
Hívás: +48 22 511 11 11
Írjon nekünk: streetcom@streetcom.hu

Krémek, elektronika, termékek gyerekek számára és élelmiszer - hogyan lehet megtudni, hogy melyik termékek a legjobbak a piacon? Hogyan lehet ügyesen tervezni a kiadásokat? A legjobb személyesen tesztelni a termékeket, illetve megbízható ismerősünk tanácsát kérni.

Fogyasztói ajánlás marketing kampányokat vezetünk, amelyekben a közösség tagja közül kiválasztott szakértők vesznek részt. A kiválasztott fogyasztók csoportjának teljes értékű termekeket, illetve ismerősei számára szétosztható termékmintákat küldünk.

A kampány résztvevői, megírják visszajelzést küldenek nekünk a termékekről. A szakértők csak olyan termékeket kapnak, amelyek megfelelnek számukra. Ezért teszünk fel egy csomó kérdést, és kérjük a kérdőívek kitöltését.

Szeretnénk, a legjobban kiválasztani a szakértők csoportját, akik így a vizsgált márka nagyköveteiként teljes igyekezettel vehessenek részt a kampányban, ami számukra kellemes időtöltés. Tudjuk, hogy Szakértőink, a termékek tesztelése, és a véleményeik ismerőseikkel való megosztása jó szórakozás számukra, inspiráló, sőt izgalmas élmény.

Mi az a szóbeszéd-marketing?
A kampány kezdete

Kapni fogsz egy csomag teljesértékű terméket, az ismerőseid részére kiosztható termékmintákat, illetve más meglepetéseket a kampánnyal kapcsolatban. Minden alkalommal, valami mást tartalmaz a csomag - az adott kampánynak megfelelően

A kipróbálás ideje

Itt az ideje kipróbálni a termékeket.

Az így kapott terméket le kell tesztelni - ez nyilvánvaló! Ellenőrizd, hogy működik-e, ízlik-e vagy beválik-e a mindennapi életben. Próbáld ki, és fogalmazd meg véleményedet, arról hogy amit a gyártó igér, összhangban van-e te elvárásaiddal.

Az ajánlás ideje

Ha a termék megfelel az igényeidnek - akkor javasold!

Oszd meg barátaiddal a szerzett tudás, amit a közös kampány során szereztél. Beszélgess barátaiddal. Mindig mond el nekik, hogy honnan van a termék, és hogy hogyan lettél a Márka Nagykövete.Jegyezd le észrevételeidet adatbázisunkban - a legjobb "frissen, melegéban" - az érzelmek nagyon fontosak!

A kampány befejezése

Oszd meg velünk benyomásaidat zárójelentés formájában.

Röviden ismertesd a barátaid véleményét a kapott termékekkel kapcsolatban. Fontos számunkra, hogy megismerjük a te és ismerőseid véleményét. A kitöltött zárójelentés a kampány során szerzett tapasztalataid részletes összefoglalóját fogják jelenteni a kampány során.