PL PL-EN CZ Hu Sk
Go to   ügyfél zóna
Hívás: +48 22 511 11 11
Írjon nekünk: streetcom@streetcom.hu

Jó szórakozást!

A szóbeszéd-kampányokban való résztvételnek csak akkor van értelme, ha az számodra jó szórakozást jelent. Elsőként, ismerheted meg a termékeket, amit mások még nem is ismernek. Véleményezheted azt. Azt akarjuk, hogy részt vegyél a kampányokban és azok érdekesek legyenek neked, és hogy közben jól is szórakozz. Mindig számíthatsz ránk.

A Szakértői Kódex elveiről

Streetcom a szóbeszéd-kampányok keretein belül, ápolja a tisztességes viselkedés szabályait. Mi kezdeményeztük a Szóbeszéd-Marketing Etikai Kódexét. Igyekszünk a bizalomra és az őszinteségre alapozott kapcsolatot építeni. Fontos számunkra, hogy a Streetcom közösség tagja a Szakértői Kódex szabályait tiszteletben tartsákt.

Nyitottság

A Streetcom Szakértői mindig elismerik azt a tényt, hogy egy szóbeszéd-marketing kampány résztvevői. Ne feledd, hogy a Streetcom szakértőjének választottak. Szakértő vagy, akinek szavától függenek a legnagyobb világmárkák. Azt akarjuk, hogy légy rá büszke, és nyíltan beszélj arról, hogy kapcsolatban állsz a Streetcom szóbeszéd-marketing ügynökséggel, amelyik lehetővé teszi számodra, az új termékek / szolgáltatások tesztelését. Kiváltságos, vagy hogy a többiek előtt ismerheted meg, a piac újdonságait.

Természetesség

Légy önmagad, és mindig csak az őszinte vélemányedet közöld. A legfontosabb, hogy mindig megbízható és őszinte információkat közölj a termékről. Képzelj el egy promóciót a boltban, ahol megtudhastsz valamit a termékről. Ha csak dicséretet hallasz, az információ a termékről mesterségesnek és erősen eltúlzottnak tűnik számodra. És ezután nagyon gyakran figyelmen kívül hagyod, amit hallasz, és elfelejkezel magukról az információkról. Ne feledd, hogy mások is reagálnak így, hogy ha veled beszélnek, úgyhogy viselkedj velük természetesen. Nem akaszkodj rá másokra, nem spammolj üzeneteket az embereknek akiket nem is ismersz - ne feledd, hogy senki sem szereti.

Tarts kapcsolatot

Tarts kapcsolatot velünk, és légy mindig naprakész a legújabb akciókról. Légy éber. Válaszolj az új akciókra való felhívásokra és íratkozz fel gyorsan kampányokra amik érdekelnek. Ne feledd, csak a jelzett időpontokig lehet pályázni. Töltsd ki a jelentéseket, hogy megoszthasd velünk a véleményedet a termékről és a beszélgetésekről, amiket már elvégeztél a termékkel kapcsolatban. Értesítsen minket az összes észrevételről.Lévén, hogy te a mi Szakértőnk vagy - ne feledd, hogy minden a véleményed vagy megfigyelésed fontos lehet számunkra.

Őszinteség

A szóbeszéd-martketing alapja az őszinteség. Az emberek nagyon érzékenyek a hamis üzenetek, és gyorsan felfigyelnek rájuk. Nem akarjuk, hogy az embereket félrevezesd és ezzel kockáztasd a bizalom elvesztését barátaid részéről. Ami számít, az az te őszinte véleményed, és pont ez alapján kell beszélned a barátaiddal. Ha valami nem tetszik, nyugodtan beszélj róla.

Nem eladni!

Beszélj természetes módon a termékről, ne próbáld eladni őket. Ha másik termékről beszélsz nem viselkedj mesterségesen, és ne túlozd el annak értékeit. Mi azért adjuk a kezedbe a terméket, hogy megoszthasd róla tudásodat másokkal. Emlékezz: Ne beszélj rá senkit hamis vélemények kinyilvánítására!

Hallgasd meg

Figyelj arra, hogy hogyan reagálnak az emberek, arra amit mondasz. A beszélgetésben két fél van. Nem csak neked lehetnek érdekes információid, amiket szeretnél megosztani. Fontos, hogy meghallgatsd, azt is mit akarnak mondani a beszélgetőtársaid. Ily módon elnyered a tiszteletüket.Jobb tájékoztatást kapsz, és kompetensebb Streetcom szakértő leszel.