PL PL-EN CZ Hu Sk
Go to   ügyfél zóna
Hívás: +48 22 511 11 11
Írjon nekünk: streetcom@streetcom.hu

Szakértő vagyok, mert ez lehetővé teszi számomra, hogy úgy érezzem, egy nagyobb közösség tagja vagyok, és valami jót teszek másokkal. Segítek a legjobb dolgok, termékek és szolgáltatások kiválogatásában, amiket csak az ismerőseim kiválaszthatnak maguknak. Szakértőnek lenni elégedettséggel tölt el, mivel nagy tapasztalattal rendelkező emberek is adnak a véleményemre. Szakértő vagyok, mert a szakértő egy fontos kapcsolat ami összeköti a különböző típusú cégeket az emberekkel, akik élnek a felkínált szolgáltatásokkal és termékekkel.

"Azért vagyok Szakértő, mert válogatós vagyok. Nem elégszem meg akármivel, és mindig azt ajánlom másoknak, ami jó. Azt hiszem, jó az ízlésem, és a választásaim általában helyessek. Látom a barátaimat, akik nagyon elégedettek tanácsaim nyomán hozott döntéseikkel. Örülök, hogy tudok nekik tanácsot adni, és ők tudják, hogy mindig számíthatnak rám. Ezen kívül szeretek napra kész lenni, főleg amikor újdonságok jelennek meg a piacon. A Szakértőséget nekem találták ki! :)

Azokat, amik megfelelnek a követelményeimnek ajánlom legközelebbi barátaimnak és ismerőseimnek, mert miért is nem vehetnék ők is igénybe, ami jó? Azt szeretném megosztani, azt ami jó, tehát így is teszek :) :) :)  

Szakértő vagyok, mert hála ennek az ismerőseim körében a piaci újdonságok központjává váltam.Boldog vagyok, amikor ajánlhatok egy új kozmetikumot a barátnőimnek, a barátnőim pedig örülnek a termékmintáknak. Megtisztelve érzem magam, hogy az elsők között kaptam lehetőséget tesztelni az új termékeket, és véleményem fontos a gyártók számára.

Szakértő vagyok, mert csak így lehetek hatással a termékekre, amiket használok minden nap, és amik nekem és a barátaimnak vannak kitalálva. Csak olyan termékeket tesztelek, amire valóban szükség van.

Szakértő vagyok, mert nagyon érdekelnek az új termékek a piacon, mindig tesztelem őket, ellenőrzöm az új ízeket, illatokat, vagy ellenőrzöm az új termékeket, ha tetszik valami újdonságot ajánlom másoknak is, hogy próbálja ki.Büszke vagyok arra, hogy a Streetcom szakértője vagyok :)

Nagy rajongója vagyok az új dolgoknak, és a jó dolgoknak, és azoknak amiket már ellenőriztek és úgy ajánlanak nekem. Nem hiszek, a színes hirdetéseknek, inkább hallgatom meg azokat az embereket akikben megbízom, hogyha valami OK!

Nagyon érdekelődöm a piaci újdonságok iránt, és mindig tesztelem őket, ellenőrzöm az ízeket, szagokat, ha tetszik, akkor ajánlom másoknak is, hogy próbálja ki. Büszke vagyok arra, hogy a Streetcom szakértője vagyok :)

Szeretem a barátaim meglepődését, amikor az új termékekről beszélek ne. Általában az elsőként tudok róluk :)