PL PL-EN CZ Hu Sk
Go to   ügyfél zóna
Hívás: +48 22 511 11 11
Írjon nekünk: streetcom@streetcom.hu

Mi egy egyedülálló közösség vagyunk, ami több mint 400 000 fogyasztóból áll, akik aktívan beszélnek a márkákról és termékek a valós világban és online.

A Streetcom Szakértők olyan fogyasztók lesznek, akik szeretik megvizsgálni a termékeket és a kifejteni a véleményüket róluk.Mindenegyikük ajánlja a termékeket ismerőseinek. Ismerjük jól a Szakértőinket – hiszen válaszolnak egy rengeteg kérdésünkre és kérdőíveinkre.

Ezért csak olyan termékek kerülnek, hozzájuk amelyek biztosan felkeltik érdeklődésüket. Mi vagyunk Európa első szóbeszéd-marketing ügynöksége. Megvan a tapasztalatunk és a tudásunk, valamint a megfelelő eszközeink. Össze tudjuk kapcsolni a fogyasztókat a gyártókkal. Szeretjük ezt csinálni. Szakértőinknek örömet adunk, azzal hogy kizárólag jó termékeket tesztelhetnek. A Streetcom Szakértőkre tevékenységére Szabályzat vonatkozik, amelynek fő elvei többek között nyitottság, a természetesség, vélemények mindig őszinte kifejezése.

Talán te is szeretnél csatlakozni a közösséghez?

Fogyasztó vagy, ahogy mi is mindannyian. Szereted tesztelni a termékeket, elsőként tudni róluk és arról beszélgetni az ismerőseiddel, ami tetszik neked? Feltétlenül regisztrálj, és töltsd ki a kérdőívet, hogy a legmegfelelőbb kampányokat, választhassuk ki Neked, amikben örömmel veszel részt.