Hívás: +48 22 511 11 11
Írjon nekünk: streetcom@streetcom.hu

Fogyasztói ajánlású marketinggel foglalkozunk!

Több száz kampányt folytattunk le sok üzletágban!

A Streetcom Szakértők Közössége, jelenleg több mint 300 000 fogyasztóból áll Lengyelországban. Ők folyamatosan tartják a kapcsolatot az ügynökséggel. Hajlandóak kipróbálni a termékeket, és véleményt nyílvánítani róluk.

Szeretnek tanácsot adni másoknak, ezért azt ajánlják a termékeket ismerőseiknek. Azzal, hogy részt vállalnak a kampányokban, a Streetcom szakértők előre tudják, mi fog megjelenni a piacon, és a lehetőségük van, arra hogy kipróbálják az új termékeket.

Részletes termékinformációkkal, további tippekkel és érdekességekkel lesznek gazdagabbak. Az új termékekről való beszélgetés számukra teljesen természetes. Egy egyedülálló közösség tagjainakérzik magukat. Egyetértenek a szóneszéd marketing szabályaival, ami hiteles információk térítésmentes átadásán alapul, a márkákról a közvetlen közeli ismerősök részére. A szakértők által az ügynökségnek átadott véleméynek fontos források a fogyasztói magatartás kutatásokban.
A Streetcom Szakértők a kampányban való részvételért nem kapnak fizetést. Élvezik a kapott termékek tesztelésének lehetőségét. Csak olyan termékeket kapnak, amelyek érdeklik őket. Önkéntes alapon ajánlják őket, őszinte meggyőződéssel. A Speciális jelentkezési felmérések alapján kerülnek felvételre a kampányokban. Az adott kampány résztvevőinek kiválasztása a szóbeszéd marketing kampányba az aodtt termék vásárlójának profilja alapján történik. Minden adatuk jogilag védett és névtelenül kerül feldolgozásra.
A Streetcom Szakértők az esetek több mint 70%-ában nők. Leggyakran ők döntenek vásárlásokról, szeretik kipróbálni, és megismerni az újdonságokat elsőkézből. Arról beszélnek, hogy mi a jó, ajánlják barátnőiknek és rokonaiknak. Tudatos modern szülők, akik gondoskodnak családjuk egészségéről és biztonságáról legszjvesebben gyermekkozmetikumokat, élelmiszereket, és játékokat tesztelnek. Az urak viszont leginkább a technikai újdonságokat, alkoholokat, kütyüket és autókat szeretik tesztelni.